Visgerechten
- Duurzame verse visPer dag kan het aanbod wisselend zijn, dit hangt mede af van onze toeleveranciers en de reserveringen van het restaurant
- ScholfiletGebakken en geserveerd met citrus-boter saus
- Black tiger gamba’sSpecialiteit van de chef
Hotel Restaurant de meulenhoek staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.
Vegetarisch
- Groenten curry *Diverse groenten/ curry saus geserveerd met rijst en seroendeng
- Geitenkaas in bladerdeegBladerdeeg pakketje gevuld met geitenkaas, honing, tijm en geserveerd met port-siroop
Vleesgerechten
- Steak bij ElsGebakken en geserveerd met sjalottenjus
- HazenboutLangzaam gegaard in jus en geserveerd met wildsaus
- VarkenshaasGeserveerd met pepersaus
- HertenbiefstukGeserveerd met cranberrysaus
- BoerenkipKippendij/ champignons/ ui/ paprika/ Stroganoff
- WildstoofpotjeStoof van wildzwijn met diverse groenten
* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Heeft u een allergie? vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.
Graag tot ziens bij Brasserie Restaurant bij Els!
Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.