Visgerechten

  • Duurzame verse visDagprijs
    Per dag kan het aanbod wisselend zijn, dit hangt mede af van onze toeleveranciers en de reserveringen van het restaurant
  • Scholfilet24,00
    Gebakken en geserveerd met citrus-boter saus
  • Black tiger gamba’s24,50
    Specialiteit van de chef

Hotel Restaurant de meulenhoek staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.

Vegetarisch

  • Groenten curry *19,50
    Diverse groenten/ curry saus geserveerd met rijst en seroendeng
  • Geitenkaas in bladerdeeg19,50
    Bladerdeeg pakketje gevuld met geitenkaas, honing, tijm en geserveerd met port-siroop

Vleesgerechten

  • Steak bij Els27,00
    Gebakken en geserveerd met sjalottenjus
  • Hazenbout27,00
    Langzaam gegaard in jus en geserveerd met wildsaus
  • Varkenshaas22,50
    Geserveerd met pepersaus
  • Hertenbiefstuk25,00
    Geserveerd met cranberrysaus
  • Boerenkip21,00
    Kippendij/ champignons/ ui/ paprika/ Stroganoff
  • Wildstoofpotje20,50
    Stoof van wildzwijn met diverse groenten
Bij Brasserie Restaurant bij Els kunt u genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Terug naar het koken op open vuur, dat is de Big Green Egg; het moderne antwoord op een meer dan 3000 jaar durende zoektocht naar het ultieme kookgenot, die begon in het verre Oosten. Daar was de eerste kleioven, de ‘kamado’, ook wel de vuurhaard genoemd, de methodiek om gerechten van een heerlijke grillsmaak te voorzien.

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Heeft u een allergie? vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.

Graag tot ziens bij Brasserie Restaurant bij Els!
Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.